Bekijk onze vacatures šŸ‘‡

We willen dat iedereen veilig is onderweg en aan het eind van de dag ook weer veilig thuiskomt.

Met meer dan driehonderd collegaā€™s, verdeeld over tien vestigingen in Nederland leveren we allerlei diensten en producten voor de invulling van tijdelijke en permanente verkeerssituaties.

Alles wat TSNed doet is gericht op het verbeteren van veiligheid, doorstroming en bereikbaarheid.

Vacatures

Werken op de weg, op de werf en kantoor

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Onze locaties

Werken op de weg, op de werf en kantoor

Maak kennis met TSNed'ers

Vakman Alexander

Ik ben een bezige bij, altijd in beweging. Ik ben verantwoordelijk voor het veilig plaatsen van tijdelijke en permanente verkeersmaatregelen langs wegen in Nederland. En om dat goed te kunnen doen krijg ik voor opdrachten werktekeningen mee. Op welke bijdrage in je werk ben je echt trots? Verkeersmaatregelen aan de N18 en Vechtdalverbinding. Wat geeft je voldoening in je job? Ik ben blij als ik zie dat mensen die aan de weg werken door onze maatregelen veel veiliger hun werk kunnen doen. Trots op: de grote klussen, zoals bijvoorbeeld die bij de Vechtdalverbinding en de N18. Lunch: als ā€™t even kan een broodje bal. Liefst veilig onderweg met: mijn eigen auto.

Vakman Alexander

Werfmedewerker Toony

Ik ben een echte aanpakker en zorg er elke voor dat orders voor onze vakmannen klaarstaan. Ik besticker en herstel verkeersborden en maak ze ook schoon als ze van een klus terugkomen. Daarnaast help ik mijn team zoveel mogelijk met van alles wat op de werf moet gebeuren. Op welke bijdrage in je werk ben je echt trots? Ik vind ā€™t vooral mooi om borden te beplakken van grote afsluitingen. Wat geeft je voldoening in je job? Doordat we met ons team goed werk leveren kunnen onze vakmannen aan de slag om het op de weg voor iedereen veiliger te maken. Trots op: als ik op de weg grote, strak geplakte borden van mijn hand tegenkom. Lunch: tosti met ham en kaas. Liefst veilig onderweg met: de fiets.

Werfmedewerker Toony

Projectcoƶrdinator Jenna

Ik hou van regelwerk en mag er voor zorgen voor dat alles voor grote en kleine projecten van A tot Z geregeld wordt! Als projectcoƶrdinator ben je veel aan het puzzelen, ik schakel constant tussen tientallen projecten. Op welke bijdrage in je werk ben je echt trots? Binnen de politie worden er wel eens reconstructies nagemaakt, als er bijvoorbeeld een dodelijk ongeval is geweest. Er werd mij gevraagd om een project binnen 5 dagen op poten te zetten zodat de politie op een veilige manier zijn werk uit kon voeren. Wat geeft je voldoening in je job? Het geeft mij een gevoel van voldoening als ik weet dat mijn collegaā€™s maar ook weggebruikers veilig thuiskomen. Trots op: meewerken aan reconstructies van de politie. Lunch: cracker met kaas. Liefst veilig onderweg met: vliegtuig.

Projectcoƶrdinator Jenna
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ā€œAVGā€ of GDPRā€).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?